جلسه 36 کارگروه گمرک با حضور معاون اموال تملیکی استان قم برگزار شد:

در این جلسه که با حضور اعضای کارگروه گمرک و تجارت خارجی و حجت الاسلام طبری معاون اموال تملیکی استان قم برگزار شد در ابتدا دبیر اجرائی کارگروه ضمن خوش آمد گویی در مورد هدف و نحوه شکل گیری و نحوه فعالیتهای کارگروه توضیحاتی دادند.

سپس حجت الاسلام طبری با بیان اینکه بر اساس همان مکتبی که شهید صدر مطرح کرده اند باید به یک ساختار برای اثر گذاری اقتصاد اسلامی در عرصه سیاستگذاری اقتصادی کشور برسیم بر ارزش و اهمیت کار گارگروه تاکید کردند و سپس چارت سازمانی سازمان اموال تملیکی را توضیح داده و در جواب پرسش یکی از اعضا گفتند: آماری دقیقی از اموال ضبطی موجود در سازمان اموال تملیکی در دست نیست و به دست آوردن آن نیز مستلزم هزینه های زیادی در بحث انبار گردانی است. ایشان سپس با بیان اینکه چهار نوع پرونده در این سازمان جریان پیدا می کند که شامل پرونده های قاچاق، اموال متروکه، ضبطی گمرکی و ضبطی قضائی است در مورد پرونده های قاچاق توضیحات مفصلی دادند. 

اینکه پرونده های قاچاق بیشترین حجم (90 درصد) پرونده های این سازمان را تشکیل می دهد و سازمان در مورد پرونده ها و نحوه عملکرد خود باید به نهاهائی همچون دیوان محاسبات، سازمان بازرسی کل کشور و دادستانی جوابگو باشد. و سه نوع قیمت گذاری داریم که شامل قیمت گذاری بر اساس سیف (قیمت گذاری اولیه) ، قیمت گذاری توسط مامور گمرک و قیمت گذاری توسط کارشناس دادگستری است و اینکه در هر حال ارزش گذاری گمرک محور فعالیتهای دیگر قرار می گیرد ازجمله نکات مطرح شده در جلسه بود.